Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Takto vyfintená smúti Victoria Beckham - ako nablýskaná diskoguľa!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham

LONDÝN - Ako poriadna dávka čierneho humoru! Tak vyznieva módna kreácia z dielne Victorie Beckham (35), v ktorej ju paparazzi pristihli na londýnskom letisku. Hoci priletela ako manželova opora v ťažkých chvíľach po dedkovej smrti, outfitom pripomínala parketovú levicu!

Anglický futbalista David Beckham v týchto dňoch prežíva smútok - na následky vážneho ochorenia zomrel vo veku 83 rokov jeho starý otec Joseph West. Ale zatiaľ čo známy športovec náladu na oslavy rozhodne nemá, jeho manželke úmrtie v rodine ťažkú hlavu nerobí. Victoria síce zavítala domov najmä kvôli pohrebu, no tradičný príchod vo veľkom štýle si odpustiť nedokázala.

Čierne legíny mokrého vzhľadu, lodičky na platforme značky Yves Saint Laurent v hodnote 415 libier a to všetko v peknom lesklom "balení" - tak vyzerala módna ikona vďaka striebornému topu s navlas rovnakým svetrom. K sexi imidžu vhodnom na spoločenskú párty či poriadny nočný žúr sa ani neunúvala obliekať si podprsenku. V utorok totiž pohodlie a štýl povýšila nad pochmúrnu atmosféru u príbuzných jej zákonnej polovičky.

Ktovie, či by Victoria vôbec bola ochotná priletieť spoza veľkej mláky iba kvôli pohrebu Davidovho starého otca. Ešte v deň príletu ju totiž čakala večera so zástupcami magazínu Harper's Bazaar, aby si tak uctili jej podobizeň na obálke decembrového vydania. Pri Davidovi sa však dlho nezdrží ani uprostred týždňa - po súkromnom ceremoniáli sa bude ponáhľať na udeľovanie cien British Fashion Awards.

O móde a Victorii Beckham čítajte viac tu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu