Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drsňáčka Lindsay Lohan: Bradavky ukazuje v sieťovom kostýme!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (12)
Lindsay Lohan

LOS ANGELES - Ďalšie príjemné prekvapenie pre milovníkov Lindsay Lohan! Na internete sa objavili ďalšie snímky z bujarého fotenia pre časopis Muse. Lindsay v sieťovanej priesvitnej kombinéze určite poteší nejedného fanúšika nahých ženských pŕs!

Rockerka z erotického filmu! Tak by sa dala popísať americká herečka Lindsay Lohan na záberoch robených pre umelecký časopis Muse. Platinová blondýnka si pre sebe nechala len tie najintímnejšie partie – všetko ostatné bez hanby ukázala okolitému svetu! Svoje sexi tvary však predviedla v nie veľmi príťažlivom prostredí. Stojí vo dverách kúpeľne a priamo za ňou sa nachádza záchod. Žeby toto prepojenie nebolo čisto náhodné? Záchod by totiž celkom dobre vystihoval miesto, kam momentálne kariéra mladej herečky smeruje. Hoci kedysi bola jednou z najobsadzovanejších tínedžerských hviezdičiek, dnes už o ňu sotva pes zakopne. Lindsay sa totiž radšej ako herectvu venuje nočným klubom, alkoholu a verejným hádkam so svojím otcom.

Drsňáčka Lindsay Lohan: Bradavky
Zobraziť galériu (12)

Fotograf Yu Tsai sa nechal pri tomto fotení inšpirovať vzťahom herca Johnnyho Deppa a supermodelky Kate Moss, ktorý patril v 90. rokoch k tým najbúrlivejším. „Vždy som bol fascinovaný vzťahom Johnnyho Deppa a Kate Moss, a keď som sa Lindsay spýtal, či by to chcela nafotiť, okamžite sa chytila šance,“ prezradil Yu Tsai. A niet sa čo čudovať. Veľa práce totiž Lindsay v týchto dňoch naozaj nemá.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu