Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Lindsay Lohan: Zhýralá dvadsiatka sa chystá do hrobu!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (8)
Lindsay Lohan

LONDÝN - Lindsay Lohan (23) má zjavne už len jediné želanie. A to čo najrýchlejšie skoncovať s vlastným životom. Nekonečnými párty, litrami alkoholu a množstvom drog sa pomaly, ale isto blíži k cieľu. Jej rodina verí, že sa z tohto prekliatia dostane, no fanúšikovia a lekári až taký optimistický nie sú.

Je z nej absolútna troska. Týždeň čo týždeň sa na ňu valí katastrofa za katastrofou. Po tom, čo kritici rezolútne odmietli jej novú módnu kolekciu padla na absolútne dno. Rozptýliť sa chcela ako obyčajne na párty. No tentoraz to už naozaj prepískla.

Litre alkoholu, drogy, kombinácie najrôznejších tabletiek a takmer žiadne jedlo. To je bilancia týždeň trvajúceho žúru na ktorý Lindsay bohužiaľ pozvanie neodmietla. A stal sa jej takmer osudným. „Kričala, mala červené oči a veľmi veľa plakala,“ vyjadrila sa jedna z účastníčok. Po tomto výstupe skolabovala. Lekári ju doslova stiahli hrobárovi z lopaty. Aj magazín The Star je rovnakého názoru: „Ak neprehodnotí svoj život ďalšia zastávka bude šesť stôp pod zemou.“

JedIným liekom pre túto zhýralú dvadsiatku by bol normálny život, bez škandálov a potreby ukázať sa a najmä bez drog. Kedysi hviezdila na filmovom plátne a so svojim nevinným lookom si omotávala jedného chlapa za druhým. Dnes je hrôza sa na ňu čo i len pozrieť. Ak sa nezastaví teraz, o pár mesiacov naplní stránky novín ďalšia prominentná smrť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu