Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Lindsay do väzenia nepôjde - čaká ju však ďalší rok v podmienke!

Lindsay Lohan na súde Zobraziť galériu (9)
Lindsay Lohan na súde

LOS ANGELES - Veľa ľudí sa z predĺženia podmienky síce neteší, ale Lindsay Lohan je v tomto prípade výnimkou! Práve vďake nej unikla pobytu za mrežami!

Súd nariadil herečke ešte v roku 2007 osemdesiatšesť povinných hodín výuky o alkohole. Kto by si však myslel, že táto dvadsaťtriročná rebelka nariadenie súdu dodrží, mýli sa. Práve naopak, vymeškala približne polovicu!

Jej právnik, Shawn Chapman Holley, bránil svoju klientku nie veľmi originálnym argumentom – odvolával sa na jej „extrémnu zaneprázdnenosť“. Lindsay totiž natáčala film v Texase. To jej podľa slov právnika neumožnilo navštíviť vyšší počet sedení. Herečka sa však údajne nevenovala dochádzke na kurzy ani po návrate do Los Angeles. A tak si k svojim doterajším trom rokom podmienky z roku 2007 môže prirátať ešte jeden. Ak to takto pôjde ďalej, Lindsay bude v podmienke asi celý život – ak sa, samozrejme, nedostane do väzenia.

So stavom, v akom sa bývalá nádejná hviezdička nachádza, nie je spokojný ani jej otec. Priznáva, že sa na ňu nedokáže ani pozrieť. Pri ich poslednom stretnutí vraj „musel ísť von a poplakať si.“ Zároveň sa ospravedlnil bývalej partnerke svojej dcéry, dídžejke Samanthe Ronson, s ktorou mal nezhody. „Samantha vlastne pomáhala. Ja som sa mýlil. Ospravedlňujem sa na 100 percent.“

Pre Lindsay by prípadné väzenie nebolo žiadnou novinkou – v roku 2007 v ňom strávila 84 minút. Zdá sa však, že tento čas nebol dostatočne dlhý na to, aby herečka začala brať túto hrozbu naozaj vážne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu