Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Polnišová: Odhalenie! Toto je jej nový milenec!

Petra Polnišová vzala svoj nový objav medzi kamarátov. Zobraziť galériu (6)
Petra Polnišová vzala svoj nový objav medzi kamarátov.

BRATISLAVA – Tajila ho ako sa len dalo! Známa herečka Petra Polnišová (33) nedávno priznala, že je zamilovaná. Ako sme sa dozvedeli, jej srdce si získal sympatický Francúz, ktorého však v spoločnosti ešte neukázala. Až do nedele!

Sympatickej herečke Petre Polnišovej skrachovalo zhruba pred šiestimi mesiacmi tri a pol ročné manželstvo s architektom Jaroslavom Takáčom. A odvtedy sa v spoločnosti so žiadnym mužom neukázala.

Zhruba pred mesiacom však pre topky.sk priznala, že má nový vzťah. "Je pravda, že sa niečo deje. Som však poverčivá, tak o tom nechcem v médiách rozprávať. Je to ešte krehké. Jediné, čo môžem prezradiť je, že nie je architekt," tvrdila vtedy sympatická brunetka, ktorej nový milenec nepochádza zo Slovenska, ale z Francúzska.

Viacerí boli zvedaví na jej nový objav a očakávali, či Petru príde povzbudiť na nedeľňajší finálový večer. A stalo sa tak. Podľa našich informácií totiž bol Polnišovej partner na prenose. No samotná herečka ani mesiac po svojom priznaní a jeho prítomnosti na Let´s Dance neprezradila viac o partnerskom vzťahu. Keď sme sa jej totiž po priamom prenose tanečnej šou spýtali, či ju prišiel jej nový priateľ povzbudiť, len s úsmevom povedala: „Neprezradím, neprezradím.“ Tým však nepoprela, že by jej láska mohla byť v ten večer blízko nej.

Podľa našich informácií si to dvojica po vysielaní namierila na privátny žúr v centre mesta, kde sa topkám podarili nafotiť exkluzívne zábery. Ako vidno na našich fotografiách, striebornej "tanečníčke" Petre Polnišovej robil spoločnosť pán, ktorý bol doposiaľ verejnosti neznámy.  No herečke vraj až taký neznámy nie je. Práve naopak. Údajne je tento sympatický kučeravý mladík jej francúzsky milenec! Priestor na vyjadrenie sme chceli Petre v súvislosti s ním poskytnúť, no nepodarilo sa nám s ňou skontaktovať. Telefón mala totiž celý deň vypnutý.

 

FOTO: Toto je údajne Polnišovej francúzsky priateľ. V pozadí za ním vidno Petrine obrysy.

Polnišová: Odhalenie! Toto je
Zobraziť galériu (6)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu