Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dara Rolins: Problémy! Zrušila ďalšie aktivity na Slovensku!

Dara Rolins v rádiu. Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins v rádiu.

BRATISLAVA/PRAHA – Čo sa deje?! Porotkyni Česko Slovenskej SuperStar Dare Rolins (36) v poslednej dobe padajú všetky kšefty na Slovensku. Tentoraz však ona sama zrušila účasť na jednej tlačovej konferencii. Podľa informácií topiek je za tým jej zhoršený zdravotný stav!

SuperStar vyčerpáva nielen mladých súťažiacich! Náročné cestovanie medzi Prahou a Bratislavou a chladné počasie sa podpísali aj na zdravotnom stave porotkyne Dary Rolins.

Známa blondínka nebola vo svojej koži už v sobotu, kedy sme ju mohli počuť v éteri pri štarte nového slovenského rádia. V súvislosti s tým sa mala objaviť aj na pondelkovej tlačovej konferencii. No po účasti v markizáckom Teleráne zvyšné aktivity zrušila. „Dara už v sobotu nevyzerala najlepšie, má nejaké zdravotné problémy,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Túto informáciu sme si, samozrejme, overovali aj u samotnej speváčky. „Mala som tri dni vysokú teplotu, preto som si nechala spraviť odber a rozbor krvi. Všetko je však v poriadku. Asi len vyčerpanie,“ zhodnotila svoj stav. Snáď bude slovenská pop diva počas vianočných sviatkov v poriadku a bude si ich môcť naplno užiť. Tie minuloročné totiž pokazila kríza vo vzťahu s Matějom Homolom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu