Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prekliate Vianoce Dary Rolins: Rušia jej jeden kšeft za druhým!

Dara Rolins Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins

PRAHA/BRATISLAVA - Bola na roztrhanie! Dara Rolins (36) mala mať poriadne nabitý záver roka. Okrem účinkovania v Česko Slovenskej SuperStar chcela odohrať vianočné koncerty, aj benefičnú muzikálovú šou Thank You Michael Jackson. Všetko sa však zrušilo!

Thank you Michael Jackson sa ruší! Jediným mestom, v ktorej sa šou plná speváckych a tanečných vystúpení domácich umelcov konala, bola Bratislava. Zvyšok predstavení sa neuskutoční. Zaujímavé je, že tvorcovia dôvody bližšie nešpecifikovali. Topky.sk preto oslovili jednu z účinkujúcich - speváčku Daru Rolins.

„Bolo to jasné už po druhej premiére, že pokračovanie nebude. Došli korunky,“ okomentovala Rolins koniec tejto šou. Dôvod je teda úplne rovnaký, ako pri jej zrušených vianočných koncertoch. „Ani v tomto prípade organizátori neodhadli svoje sily. Je to veľká škoda, lebo množstvo ľudí tomu venovalo veľa energie aj času,“ so smútkom nám povedala speváčka.

V kuloároch sa však šepkalo aj o inom dôvode, pre ktorý šou nemôže pokračovať. Išlo o autorské práva na piesne Michaela Jacksona, ktoré vraj šou nemala zabezpečené. Rolins toto tvrdenie odmieta. „Riešilo sa to síce za pochodu, ale tieto veci boli vybavené už na začiatku. Bez toho by sme nemohli výjsť na javisko ani raz,“ uviedla veci na pravú mieru.

Vstupenky zakúpené na šou Thank you Michael Jackson môžu klienti vrátiť v tom predajnom mieste, kde si ich kúpili. V prípade, ak si záujemca zakúpil vstupenku prostredníctvom internetu cez CARDPAY, musí vstupenku vrátiť priamo na centrále Ticketportalu v Bratislave, alebo zaslať originál lístku poštou spolu so žiadosťou o vrátenie vstupného.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu