Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chúďa Dara Rolins: Všetci sa jej posmievajú!

Dara Rolins Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins

BRATISLAVA – Obeť výsmechu! Kauza „sanitka“ sa bude s Darou Rolins (36) vliecť ešte asi dlhý čas. Jej príchod na minulotýždňové rockové kolo vo vozidle Rýchlej zdravotníckej pomoci je totiž námetom rôznych vtipných komentárov. Z plavovlásky si už dokonca uťahujú aj v rozhlasovom éteri.

Zviditeľnila sa tak, ako nechcela! Keď Daru Rolins priviezlo na SuperStar vozidlo Rýchlej zdravotníckej pomoci, vyvolalo to búrlivé reakcie. A napriek tomu, že speváčka sa v tom v podstate ocitla nevinne, práve jej sú už týždeň určené štipľavé komentáre.

Táto kauza neobišla ani rozhlasový éter. Moderátor istého rádia venoval Dare dokonca vlastnú pesničku. A použil pritom melódiu z vianočnej reklamy mobilného operátora. V rannej šou zanôtil: „Ahoj, Dara, mám pre teba voz pohotovostný, nie je to sanitka, ale požiarne auto. A môžem zapnúť aj maják a keď bude treba, pôjdem aj na červenú. Tvoj požiarnik Dodo.“ Dokonca ani pri pondelkovom vyraďovaní v Česko Slovenskej SuperStar si Leoš Mareš neodpustil poznámku, že na speváčku čaká vonku sanitka.

Topky.sk oslovili Daru Rolins s otázkou, ako vníma takéto žartíky spojené s jej osobou. „V prípade, že si robia z mojej chyby rovnakú srandu, ako z tých istých prešľapov politikov, ktorí ich robia s prehľadom a bez pocitu viny každý druhý deň, som s tým vyrovnaná,“ komentovala to speváčka. Ktovie, možno raz o kauze zaspieva na pódiu aj ona sama.

 

Kauza záchranka:

VIDEO Dara Rolins má prúser: Vyšetruje ju polícia!

VIDEO Rolinsovej kauza „záchranka“:Minister zúri, Dara sa bráni!

Raši zneužil prevoz Dary Rolins, tvrdí Kováč

Raši rieši Daru: Kto porušil zákon?

Šofér Darinej „záchranky“: Tvrdý postih kvôli Rolins!

Žaloba na Rašiho: Nerozozná sanitku od Octavie



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu