Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexi diablice Rolins a Jandová: Sú to šupy! Ukázali prsia i holý chrbát!

Sexi diablice Dara Rolins a Marta Jandová Zobraziť galériu (8)
Sexi diablice Dara Rolins a Marta Jandová

BRATISLAVA – S rohami na hlave a s vizážou čertíc! Presne tak vyzerali porotkyne Česko Slovenskej SuperStar Dara Rolins (37) a Marta Jandová (35) počas nedeľňajšieho priameho prenosu speváckej šou, v ktorom ukázali čo – to zo svojho tela.

Sympatické speváčky a porotkyne hudobnej súťaže Dara Rolins a Marta Jandová sa v nedeľňajšom mikulášskom kole Česko Slovenskej SuperStar predviedli ako sexi diablice. "Dnes sú šupy," povedala moderátorka Adela Banášová na adresu oboch porotkýň. A trafila sa do čierneho.

Okrem roztomilých čertovských rožtekov umocnili dámy svoju zvodnú vizáž aj tým, že si obliekli poriadne odvážne outfity. Najmä slovenská pop diva, ktorá sa predviedla v dráždivom červenom tope bez podprsenky. Neukázala v ňom iba svoj  bujný silikónový dekolt, ale i odhalený chrbát a bruško. 

Okrem Dary vystavila prsia na obdiv aj jej kolegyňa Marta Jandová, ktorá však za svoj plný dekolt vďačí na rozdiel od plavovlásky prírode. Obom kráskam to včera večer veľmi pristalo. Len tak ďalej dámy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu