Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Victoria dopláca na závratné podpätky: Bolestivé výrastky a operácia!

Victoria má kvôli podpätkom zdeformované chodidlá Zobraziť galériu (10)
Victoria má kvôli podpätkom zdeformované chodidlá

LONDÝN - Deformácia chodidla, krutá bolesť, trpká príchuť každého dňa! To všetko je výsledkom nosenia vysokánskych podpätkov, ktorými je Victoria Beckham (35) doslova posadnutá. Aj napriek hroziacej operácii sa ich však vzdať nemieni - na bolestivé výrastky má zatiaľ vlastný grif!

Britská hviezda si nosením opätkov už celé roky pridáva k svojej útlej postave pekných pár centimetrov. To, čo sa pre ňu stalo kultovou záležitosťou, sa však postupom času mení na nočnú moru pre jej chodidlá. Na vnútornej strane palcového kĺbu sa jej totiž vytvorili výrastky, ktoré sú nielen neestetické na pohľad, ale navyše aj veľmi bolestivé. Strpčujú jej život s každým krokom a dokonca aj vtedy, keď stojí - kvôli vzniknutým deformáciám už nevládze vyčarovať svoje nacvičené pózy pred paparazzmi.

"Trpí vystreľujúcou bolesťou z výrastkov. Normálne si svoje topánky doma strasie z nôh, ale v poslednom čase bola vonku na vysokých podpätkoch tak často, že to na sebe naozaj cíti," prezradil jeden z jej priateľov denníku Daily Mail. Ako však vzápätí dodal, ani trpká bolesť Victoriu od vyvýšených topánok neodradí. Zatiaľ si totiž sama pomáha, ako vie.

Módna ikona si na deformované miesta údajne prikladá ľad a pravidelne cvičí, len aby sa vyhla operácii. Odstránenie výrastkov jej totiž odporučili aj lekári, ona však o tom nechce ani počuť. Rovnako, ako nechce počuť o nosení topánok s rovnou podrážkou: "Nenávidím ploché baleríny, neviem v nich chodiť. Ja milujem podpätky." Nuž, komu niet rady...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu