Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Miss Mendrejová pred svetovým finále: Šéfka súťaže krásy Lakatošová na ňu kašle!

Denisa Mendrejová a Silvia Lakatošová Zobraziť galériu (7)
Denisa Mendrejová a Silvia Lakatošová

BRATISLAVA – Úradujúca kráľovná krásy Denisa Mendrejová (22) sa v šoubiznise pohybuje len krátko, no aj to stačilo na to, aby pocítila jeho odvrátenú stranu. Vo chvíli, keď musela riešiť prípravy na svetové finále Miss Universe, sa šéfka slovenskej verzie súťaže krásy Silvia Lakatošová (36) príliš nepretrhla s tým, aby jej pomohla.

Cesta k úspechu býva pomerne tŕnistá. A svoje o tom vie aj Denisa Mendrejová. Tá počas uplynulých týždňov mala čerpať silu na boj o svetovú Miss Universe, realita však bola úplne iná. Z prostredia blízkeho plavovláske sme sa dozvedeli, že mnohé náležitosti spojené s prípravami na finále ostali visieť na jej pleciach.

„Konkrétne kroj, ten som zháňala najdlhšie,“ povedala topkám Denisa. „Obehala som si po Slovensku všetky možné súbory,“ rozrozprávala sa o nečakaných vybavovačkách. Tie podľa našich zistení neostali iba pri zháňaní kroja. Riešiť musela aj spoločenské šaty a nemálo času venovala aj príprave tlačovky, na ktorej sa pred odletom na Bahamy po organizátorskej stránke tiež podieľala.

Keď sme sa Mendrejovej opýtali, či sú medzi ňou a organizátorkou Silviou Lakatošovou nezhody, poprela to. „Myslím si, že máme úplne vynikajúci vzťah,“ tvrdila Denisa. Uvidíme, ako sa to bude medzi dámami vyvíjať po misskinej účasti na Bahamách. 

 

Sledujte Topky TV: Miss Mendrejová o prípravách na Bahamy a vzťahu s Lakatošovou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu