Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Superstarista Šmajda: Odhalil sa pred nami!

Miroslav Šmajda Zobraziť galériu (5)
Miroslav Šmajda

BRATISLAVA – Ukázal brucho a spodky! Miroslav Šmajda (20) je jeden zo zaujímavých zjavov Česko Slovenskej SuperStar. Namiesto partnerky zviera gitaru a má strašne rád pivo. Topky.sk sa mohli ale na vlastné oči presvedčiť, že pivný pupok mu ešte nehrozí.

Miroslav Šmajda by sa so svojím zaujímavým imidžom mohol dievčatám celkom pozdávať. Napriek tomu priateľku nemá. A nemyslí si ani, že by vytvoril pár s niektorou zo semifinalistiek. „Musím potvrdiť, že sú to krásne dievčatá, ale neviem... Možno by z toho boli problémy, keby sme sa začali párikovať. Treba sa sústrediť na spev,“ povedal nám mladý blonďák.

Podľa niektorých informácií sa však spevácke talenty často venujú skôr žúrovaniu a pašovaniu alkoholu na izby v bratislavskom hoteli Incheba, kde sú ubytovaní. „Ja nemôžem povedať, že som nejaký chlastač. Dám si pivko, mám strašne rád pivo, som veľký pivár,“ takto vyznal svoju vášeň k zlatému moku.

Lenže práve ten býva príčinou takzvaného „pivného pupku“. Miro ale pred našou kamerou odhalil svoje brucho, aby nám dokázal, že jeho sa to netýka. „Nedovolím to, robím preventívne brušáky a starám sa o telo,“ upokojil svoje prípadné „nápadníčky“.

 

Sledujte TopkyTV: Miroslav Šmajda o dievčatách a pive.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu