Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desaťročný Bendig spieva: Céline Dion by si trhala vlasy!

Jan Bendig začínal so spevom už ako desaťročný Zobraziť galériu (4)
Jan Bendig začínal so spevom už ako desaťročný

BRATISLAVA/HRADEC KRÁLOVÉ – Vždy to vedel rozbaliť! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Jan Bendig (15) už ako desaťročný zabával svojim spevom všetkých členov rodiny. Dôkazom môže byť video, ktoré sa v týchto dňoch objavilo na internete.

Chlapček zo spomínaného klipu najprv počká, kým sa izba, v ktorej sa to všetko odohráva, vyprázdni. Dvere sa zatvoria a malý Bendig sa šibalsky pousmeje. Hneď nato nahodí výraz tváre, ktorý je pre finalistu viac než typický. Z jeho úst zaznievajú tóny piesne My Heart Will Go On. Tú naspievala ku kultovému filmu Titanic speváčka svetového formátu – Céline Dion.

Speváckymi kvalitami disponoval mladík už aj v detstve. Keď to však porovnáme s tým, čo predvádza na superstarovskom pódiu teraz, je to ohromný pokrok. Bezpochyby zapracoval na čistejších tónoch a zlepšil svoje schopnosti v anglickom jazyku.

Skomoleniny, ktoré vychádzajú z úst malého speváka, vyvolávajú úsmev na tvári. Ten by zrejme zamrzol na perách samotnej Céline Dion, keby bola prítomná na nakrúcaní videa. Janko to totiž v určitých pasážach prehnal. Tento "prúser" by sa dal vyžehliť len tým, keby si Bendig vystúpenie zopakoval teraz, keď už je jeho hlas vycvičený.       

VIDEO: Pieseň My Heart Will Go On v podaní desaťročného superstaristu Jana Bendiga



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu