Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tvrdohlavý Cristovao: Budem spievať a vydám CD!

Ben Cristovao Zobraziť galériu (13)
Ben Cristovao

BRATISLAVA – Nenásytný! Exotickému Benovi Cristovaovi (22) nestačia úspechy v snoubordovaní a v tanci. Aj po vyhodení z Česko Slovenskej SuperStar sníva o spievaní a vlastnom CD.

Slabý ako čaj! Aj tak sa písalo o finalistovi Benovi Cristovaovi. Topky.sk preto pátrali po dôvode jeho prihlásenia sa do šou, keďže nikdy predtým ako spevák nikde nevystupoval. „Len tak mi to napadlo, pretože mám spev rád,“ povedal nám Ben. „Napadlo mi, že keď sa do toho vrhnem takto po hlave, tak sa možno niekam dostanem,“ dodal.

Ako sme sa však dozvedeli, exotický tanečník si nedokázal predstaviť, že by bol v speváckej súťaži nejako extrémne úspešný a dokonca mal často pocit, že to nezvláda. Jeho púť v šou nakoniec skončila po štvrtom finálovom kole. No prekvapením je, že aj napriek sebakritike vlastných speváckych kvalít, chce zacieliť svoju ďalšiu kariéru práve týmto smerom.

„Určite budem rozvíjať ten spev, keď som sa dostal takto ďaleko. Bolo by to škoda zahodiť, tak pôjdem na konzervatórium alebo si nájdem učiteľa. Ľudia do mňa vkladajú nádeje, tak preto urobím maximum, aby sa to aspoň priblížilo k nejakému spevu,“ sľubuje Ben. Zároveň nevylúčil, že by chcel niekedy nahrať aj vlastné CD. V tom prípade bude musieť na sebe ale naozaj poriadne zamakať!

 

Sledujte TopkyTV: Ben Cristovao o SuperStar a svojej budúcej kariére.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu