Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Habera za babku: Jeho CD za 3 €, ale... pre superstaristov je i tak „modla“!

Paľo Habera Zobraziť galériu (7)
Paľo Habera (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Rešpektujú ho najmä vďaka speváckej šou! Napriek tomu, že sa niektoré cédečka Paľa Haberu (47) predávajú za smiešnu sumu, účastníci Česko Slovenskej SuperStar si jeho názory vážia. Podaktorí sa dokonca prihlásili do speváckej šou najmä preto, aby si vypočuli jeho názor.

Za posledné roky bolo speváka Paľa Haberu vídať viac ako na speváckom pódiu v porotcovskom kresle superstarovských súťaží. Vo všetkých troch sériách sa predstavil ako ten, ktorý svojím tvrdým postojom a názormi dokázal rozplakať, uraziť, či nahnevať viacerých účastníkov. Bez ohľadu na to, či talent mali, alebo nie.

Inak tomu nie je ani v prvej medzinárodnej Česko Slovenskej SuperStar. „Kat“, ako ho viacerí nazývajú, nešetrí svojimi tvrdými rečami na adresu nádejných interpretov. Treba však podotknúť, že ich vie aj sem-tam pochváliť. A sú to práve jeho názory, kvôli ktorým sa mnohí mladí ľudia do šou prihlásili. Boli zvedaví, čo im ich idol - spevácka autorita, povie na ich talent.

Dôkazom môžu byť aj niektorí terajší semifinalisti. Napríklad šestnásťročná Dominika Stará. „Spievam od mala. Do prvej Česko Slovenskej SuperStar som sa prihlásila s takým nevinným snom. Chcela som počuť názor pána Haberu na môj spev. Lebo od keby sa na Slovensku vysiela SuperStar, on sa stal pre mňa akousi takou autoritou,“ priznala v nedeľňajšej dokrútke mladá speváčka. Jej výkon Habera pochválil. „Si talentovaná. Ak budeš chcieť byť speváčkou, tak ňou budeš,“ znelo z jeho úst.

Paradoxné pritom je, že Habera, ktorého považujú za odborníka na spev a autoritu, nie je s niektorými svojimi cédečkami na trhu príliš úspešný. Našli sme aj také, ktoré sa na istej internetovej stránke predáva za celkom smiešnu sumu - 3,29 eura. Pritom taká menej známa interpretka, akou je napríklad Júlia Hečková, "stojí" 12,53 €.

Foto: Cédečko Paľa Haberu kúpite aj za pár eur.

Habera za babku: Jeho
Zobraziť galériu (7)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu