Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Haberov nevlastný syn: Kašle na Paľa i celú SuperStar!?

Haberov nevlastný syn Yannick. Zobraziť galériu (4)
Haberov nevlastný syn Yannick.

BRATISLAVA - Tváril sa pekne znudene! Rodina porotcu Česko Slovenskej SuperStar Paľa Haberu (47) sa prišla pozrieť na rockové kolo speváckej šou. Daniela Peštová (39) dorazila spolu so synom Yannickom (12). Toho však atmosféra v bratislavskej Inchebe zjavne nestrhla. Skôr naopak.

Nedávno sa spevák Paľo Habera v rozhovore pre markizácku Smotánku vyjadril, že aj jeho deti sledujú spevácku šou. Dcérka Ella Joy vraj fandí blonďavému rockerovi Mirovi Šmajdovi a nevlastný syn Yannick sleduje prenosy s raperom 50 Centom v ušiach. Na rozdiel od dcéry však spevákovho syna zrejme výkony finalistov príliš nezaujímajú. 

To, že Habera neklamal, sa mohli diváci presvedčiť v nedeľu počas rockového kola. Paľova partnerka Daniela Peštová sa posadila spolu so synom Yannickom do hľadiska a chceli si vychutnať šou naživo. Sympatický mladík si však prekvapujúco nezložil z uší slúchadlá takmer počas celého trvania SuperStar. 

Zjavne si teda nemohol vypočuť spev adeptov na medzinárodnú spevácku hviezdu. A rovnako tak ani porotcovské komentáre svojho otca. Dokonca si neustále podopieral hlavu, akoby ho to celé nudilo.

Ako sa zdá, nie každého táto spevácka súťaž baví rovnako. Niektorí pôsobia tak, akoby na nej boli z donútenia. A to je zrejme aj prípad Haberovho nevlastného syna Yannicka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu