Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Drsný odkaz Starej a Bagárovej pre porotu: Navážate sa neprávom!

Monika Bagárová a Dominika Stará Zobraziť galériu (3)
Monika Bagárová a Dominika Stará

BRATISLAVA - Štvoricu odborníkov v rockovom kole neoslnili! Skôr naopak. Finalistky Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (16) a Monika Bagárová (15) si počas včerajšieho prenosu nevypočuli z úst poroty práve najpozitívnejšie hodnotenie. Oni si však myslia, že v nich chyba nie je.

Finalistky speváckej šou nespájalo počas nedeľňajšieho kola iba to, že ich porota za predvedený výkon nepochválila, ale najmä to, že ani jedna z nich nie je spokojná s piesňami. Podľa oboch dievčat je kritika poroty adresovaná na zlú voľbu skladby neoprávnená. „Vyberá nám ich dramaturgia. Ani si neškrtneme. Dúfala som, že mi dajú nejakú energickú skladbu. Aby bolo vidno, že viem spievať aj iné ako zaľúbené piesne,“ povzdychla si Dominika po prenose.

Ako ďalej dodala, podľa jej názoru bola skladba od Sinéad O’Connor – Nothing Compares zatiaľ najhoršou zo všetkých, ktoré počas SuperStar dostala. „Snažila som sa s ňou popasovať. Ale na to, aby som ju odspievala dobre, by som musela mať najprv niečo odžité,“ reagovala na vytknutie poroty, že skladba z jej úst nevyznela dostatočne vierohodne.

Samotná Dominika tvrdí, že sa snažila zo seba dostať maximum. A preto jej došlo ľúto, keď si musela vypočuť nelichotivý verdikt poroty. „Trošku mi vyhŕkli slzy. To hodnotenie ma mrzelo. Naozaj som sa snažila. Mala som pocit, že to nebolo docenené,“ vysvetlila dôvod, kvôli ktorému sa neubránila plaču. Rodáčka zo Šamorína by si podľa vlastných slov najradšej vo včerajšom kole zaspievala skladbu od skupiny Kiss – I Was Made For Loving You.

Podobný problém mala včera večer aj Monika Bagárová. Keď sme sa jej po skončení šou spýtali na dôvod, kvôli ktorému neodviedla najlepší výkon, argumentovala tiež zlým výberom piesne. „Zrejme aj to je dôvod. A to by si mala uvedomiť aj porota. Nevolíme si ich sami. Je to záležitosť dramaturgie,“ povedala pre topky.sk Monika, ktorá však sebakriticky dodala: „Možno je aj chyba vo mne, že som to nepodala tak, ako som chcela.“

Netreba však zabúdať na to, že o postupe do ďalšieho kola rozhodujú esemeskujúci diváci, nie štvorica odborníkov. Ak je jedno z dievčat práve vašou favoritkou a chcete jej dať možnosť presvedčiť o speváckych kvalitách v tom ďalšom kole, určite neváhajte – pošlite jej svoj hlas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu