Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Sexica Jennifer Lopez - aj s väčším bruškom

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (9)
Jennifer Lopez

LOS ANGELES - Jennifer (39) sa nedávno predviedla v dokonale vyzerajúcich bielych šatách, ktoré na jej figúre sedeli ako uliate. Všetko by bolo ako má byť, kebyže jedna partia speváčkinej postavy v tesnom oblečení trochu nevytŕčala.

Jennifer si opäť raz vyskúšala, aké je to byť tehotnou. Tentokrát však len ako filmová hrdinka romantickej komédie The Back-Up Plan. Tmavovlasá kráska si totiž zahrá opustenú budúcu mamičku, ktorá sa rozhodla pre umelé oplodnenie.

Hovorí sa, že tehotenstvo ženám pristane. Keď sa však pozriete na Jennifer v okúzľujúcich dlhých šatách, toto príslovie platí dvojnásobne.

Nie je to tak dávno, čo priviedla hudobníčka na svet dvojičky. Dvojvaječní súrodenci Max a Emme sa narodili len vo februári minulého roku. Dôveryhodné zvládnutie úlohy tehotnej ženy nemôže teda pre Jennifer predstavovať žiaden problém.

Napriek fámam o nefungujúcom vzťahu plnom vzájomného preverovania a špehovania, prišiel Marc Anthony podporiť svoju manželku na natáčanie jednej z filmových scén odohrávajúcej sa v daždi. Ako správny gentleman a milujúci manžel počkal na svoju polovičku, aby jej mohol pomôcť s osušením. Žeby bola kríza zažehnaná?

Sexica Jennifer Lopez -
Zobraziť galériu (9)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu