Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Trapas! Krásna Jennifer Lopez s manželom - spotené mapy v podpazuší!

Krásna Jennifer Lopez a spotený Marc Anthony Zobraziť galériu (8)
Krásna Jennifer Lopez a spotený Marc Anthony

MIAMI - Šliapol vedľa! Hoci Marc Anthony (41) pôsobí pri svojej príťažlivej polovičke vždy reprezentatívne, tentoraz ho zradilo horúce americké počasie. Namiesto krásy Jennifer Lopez (40) totiž priťahovalo zrak jeho spotené podpazušie - veľké mapy boli na bledej košeli neprehliadnuteľné!

Prominentní manželia sa ruka v ruke objavili na zápase klubu Miami Dolphins, ktorý sa cez víkend stretol na jednom floridskom ihrisku s tímom New Orleans Saints. Jennifer a Marc sa zápasov miamských futbalistov zúčastňujú pravidelne od júla, kedy si kúpili menšinový podiel klubu. Domácej športovej scéne síce zvyčajne prinášajú závan hollywoodskej noblesy, no naposledy sa opäť potvrdilo, že aj celebrity sú len ľudia.

Latino diva dorazila na štadión v dlhej čiernej róbe s uväzovaním okolo krku a voľným chrbtom. Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že čierna farba jej na ostrom slnku bude na obtiaž, šaty zboku začínali až pod prsiami, takže pazuchy mala takpovediac v suchu. Takéto šťastie však už nemal jej miláčik Marc. Imidž fešáka mu totiž totálne skazili mokré fľaky -  pri teplote 31ºC sa potil doslova ako "somár v kufri".

Otec dvojičiek v spomínané popoludnie nebol jediný, kto pred fanúšikmi prehral na plnej čiare. S hlavou v smútku odchádzali z ihriska predovšetkým domáci futbalisti, ktoých tím New Orleans nakoniec porazil 34:46.



Trapas! Krásna Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (8)
Trapas! Krásna Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (8)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu