Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Marešova šialená jazda po SuperStar: Leoš, veď sa zabiješ!

Mareš udržuje s rodinou aspoň telefonický kontakt. Po prenose sa vždy ponáhľa za najbližšími. Zobraziť galériu (5)
Mareš udržuje s rodinou aspoň telefonický kontakt. Po prenose sa vždy ponáhľa za najbližšími.

BRATISLAVA/PRAHA – Môže to zle dopadnúť! Moderátor Česko Slovenskej SuperStar Leoš Mareš (33) hazarduje minimálne štyrikrát do týždňa so svojím životom. Dôvodom je práve spevácka šou.

Český denník Aha! dnes priniesol informáciu, že šofér Leoša Mareša podal na zhruba 320 km dlhej trase Bratislava – Praha výkon hodný automobilového pretekára. S moderátorom v sedadle spolujazdca absolvoval trať za neuveriteľný čas: 2 hodiny 6 minút.

Priemerná rýchlosť Porsche, na ktorom obaja išli, teda musela dosahovať približne 160 kilometrov za hodinu. A to rozhodne nie je málo, keďže na Slovensku a v Čechách je povolená maximálna rýchlosť na diaľnici 130 km/h. Ďalej treba podotknúť aj to, že sa na trase nachádzajú obmedzenia na 80 či 60 km/h. Moderátorov šofér teda výrazne porušil zákony. Ba čo viac, bleskovou jazdou, neohrozil iba vlastnú bezpečnosť, ale aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky.

V tomto prípade sa však našťastie nič nestalo. Vzhľadom na to, že moderátor túto trať absolvuje minimálne štyrikrát do týždňa, šanca na nehodu je dosť vysoká. Je síce pochopiteľné, že sa po prenosoch ponáhľa za manželkou a deťmi, ale predsa len by mal dohliadať na ručičku tachometra.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu