Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Na pódiu si užívali s mladou fanúšičkou... Úplne nahou!

Spevák skupiny The Flaming Lips s nahou fanúšičkou Zobraziť galériu (2)
Spevák skupiny The Flaming Lips s nahou fanúšičkou

NEW ORLEANS - Rockový koncert so všetkým, čo k nemu patrí! Tak takúto atmosféru si mohli vychutnať nielen fanúšikovia, ale aj samotní členovia kapely The Flaming Lips. Uprostred vystúpenia sa k nim totiž na javisku pripojila mladá exhibicionistka, ktorá si zaskákala bez jediného kúska oblečenia!

O dráždivé spestrenie hudobnej šou sa fanúšička bez zábran postarala počas festivalu Voodoo Experience 2009. Detailný pohľad na jej štíhle krivky a chlapčenskú hruď sa naskytol predovšetkým spevákovi Wayneovi Coyneovi, ktorý sa dokonca neostýchal objať ju. Zo záberov je jasné, že pikantná situácia ho priviedla do varu a odvážnu spoločnosť po svojom boku si poriadne užil.

Kapela The Flaming Lips bola založená v roku 1983 v Oklahome a momentálne ju tvoria štyria hudobníci. Za sebou majú hneď niekoľko ocenení a úspechov, ako napríklad zaradenie medzi "50 hudobných skupín, ktoré musíte pred smrťou vidieť". Nevyhli sa im však ani trapasy. V roku 1990 začali na koncertoch používať pyrotechniku, čo sa im na počas jednej šou stalo osudným a sami si podpálili scénu. Známi sú tiež bizarnými názvami albumov ako
Psychiatric Explorations of the Fetus with Needles (Psychiatrické skúmania ľudského plodu s ihlami), či Free Radicals (A Hallucination of the Christmas Skeleton Pleading with a Suicide Bomber), čo možno preložiť ako Voľné radikály (Halucinácia vianočnej kostry prosíkajúcej o samovražedný bombardér).

Na pódiu si užívali
Zobraziť galériu (2)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu