Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Taylor Swift: Hákový kríž jej neprekáža!

Taylor Swift Zobraziť galériu (9)
Taylor Swift

LOS ANGELES – Čo to len urobila!? Taylor Swift (19) je síce mladá, ale mala by vedieť, čo znamená hákový kríž! Country hviezdička je však alebo veľmi hlúpa, alebo je jej symbol fašizmu ukradnutý. Len tak sa dá vysvetliť usmievavé pózovanie s mladíkom, ktorý mal na tričku svastiku.

Zdá sa, že Taylor Swift si naozaj váži každého fanúšika! A to aj takého, ktorý má sklony k fašizmu! Ako inak sa dá vysvetliť jej konanie? Všetko sa odohralo na divokej párty Katy Perry, ktorá oslavovala 25. narodeniny. Hostia mali na sebe ručne pomaľované oblečenie. Na tričku mladíka, s ktorým sa Taylor zabávala, sa vynímal namiesto nevinných otlačkov rúk purpurový hákový kríž. Mladej speváčke to však očividne vôbec nevadilo a nemala problém s ním pózovať aj na fotografii.

Taylor sa k mladíkovi a jeho tričku s hákovým tričkom vôbec nevyjadrila. Jej hovorkyňa sa však pokúsila celú vec zahladiť. „Taylor sa v tú noc odfotila aspoň so 100 rôznymi ľuďmi...tohto chlapca vôbec nepozná a neuvedomila si, čo je na jeho tričku,“ vyjadrila sa. Taylor má len 19 rokov a tak v Spojených štátoch amerických nemôže piť ani alkoholické nápoje, nehovoriac o užívaní omamných látok. Čo jej teda zatemnilo rozum? Žeby vlastná hlúposť?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu