Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Amy Winehouse vo vlnách: Morská panna? Nie, príšera!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (9)
Amy Winehouse

SAINT LUCIA - Drogová maniačka Amy Winehouse (25) si v týchto dňoch opäť užíva slnečné lúče v Karibiku, kam odišla dokončiť svoj nový album. Jej prítomnosti sa však už menej tešia zamestnanci hotela. Speváčka totiž pobúrila ostatných hostí a ukázala sa im polonahá... napriek výslovnému zákazu!

Kontroverzná Amy sa do teplej prímorskej klímy úplne zamilovala a pri opaľovaní, či radovánkach v mori svoje prednosti doteraz nezvykla skrývať. Jej šialená reakcia na zákaz obnažovania sa v priestoroch hotela však predčila všetky očakávania. Feťáčka sa rozzúrila do nepríčetnosti a okamžite sa začala premávať s odhalenými prsiami pomedzi hostí. Tí nad jej správaním len nechápavo krútili hlavami.

"Keď začala naokolo pobehovať polonahá, každý bol šokovaný. Niečo si mrmlala a rozhadzovala rukami, ale nerozumeli sme, čo vlastne hovorí," prezradil jeden z klientov hotela Cotton Bay Village.

Zahanbujúcim takisto zostáva fakt, že Amy sa takto sporo odetá predvádzala v blízkosti bazénov, kde sa hrali deti. Jej teatrálne vystúpenie ukončil až hotelový zamestnanec, ktorý na ňu hodil modrú deku a zakryl ju.

Spevácka hviezda sa na krásne ostrovy vrátila už minulý týždeň, aby si v tomto luxusnom prostredí zaobstarala nehnuteľnosť. Saint Lucia má na ňu údajne taký blahodarný vplyv, že sa zbavila dokonca aj svojej drogovej závislosti: "Teraz som čistá a cítim sa vďaka tomu oveľa lepšie. Som proste normálne dievča."

 Amy Winehouse hore bez "na liečení" v Karibiku.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu