Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Rozvod: Feťáčka Amy Winehouse a Blake Fielder-Civil spolu skončili!

Blake Fielder-Civil a Amy Winehouse Zobraziť galériu (12)
Blake Fielder-Civil a Amy Winehouse (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britskú speváčku Amy Winehouse a Blakea Fielder-Civila po vyše dvoch rokoch manželstva vo štvrtok oficiálne rozviedol súd v Londýne.

Potvrdil to speváčkin hovorca, ale neposkytol žiadne detaily. Na krátkom rozvodovom pojednávaní sa nezúčastnil ani jeden z bývalých partnerov. Fielder-Civil oficiálne požiadal o rozvod v januári, zdôvodnil to speváčkinou neverou. O ukončení manželstva však hovoril už v novembri 2008 s tým, že priznal vinu za jej drogovú závislosť. Dvojica sa zosobášila v Miami v máji 2007 po vyše štvorročnom búrlivom vzťahu.

Winehouse, päťnásobná držiteľka hudobných cien Grammy, má na svojom konte dva úspešné albumy Frank (2003) a Back to Black (2006). Jej hudobnú kariéru však zatieňujú problémy v súkromí a drogové aféry. Jej rodičia minulý mesiac v televíznom rozhovore uviedli, že ich dcéra je v štádiu "popierania" svojej závislosti. Ako uviedol speváčkin otec Mitch Winehouse, urobila "mimoriadny pokrok" v liečbe závislosti od drog, ale priznal, že stále veľa pije.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu