Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Britney a Amy: Tisíce míňajú za cukríky a večierky!

Britney Spears a Amy Winehouse Zobraziť galériu (7)
Britney Spears a Amy Winehouse

LOS ANGELES - Život snov alebo nočná mora? Hviezdna dvojka Britney Spears (27) a Amy Winehouse (26) sa opäť vyznamenala. Napriek faktu, že svet zmieta obrovská finančná kríza, slečnám to vrásky nespôsobuje. Tisíce dolárov bezuzdne míňajú na párty, kilá cukríkov či čokoládu.

Aj keď obe za posledné obdobie veľa zmysluplných vecí nevyprodukovali, užívajú si ako keby tvrdo pracovali dvadsaťštyri hodín denne. Najaktuálnejším dôkazom je návšteva Britney v istom losangelskom obchode s cukrovinkami. Za jedno poobedie tu minula hriešnych tritisíc dolárov. V desiatich taškách si odnášala zásoby cukríkov a čokolády minimálne na najbližšie mesiace. Jej vyhlásenia o chudnutí, cvičení a štíhlej postave sa otriasli v základoch. Nemyslela však len na seba. Svojim tanečníkom nakúpila luxusné lízanky, pričom jedna stála dvadsaťpäť dolárov!

Zahanbiť sa ale nedala ani jej kolegyňa Amy Winehouse. Na párty dokázala minúť deväť miliónov libier a ďalšie milióny padli na dovolenku na karibskom ostrove. Väčšinu peňazí, ktoré zarobil jej hlas, už . Je len otázkou času, kedy ju jej finančná situácia donúti opäť produkovať nové projekty. Britney je v tejto oblasti aspoň trošku uvedomelejšia, pravidelnými koncertmi si zvyšuje bankové konto, a tak nákupné excesy príliš nezaťažia jej rozpočet.

Schopnosti oboch hviezd sú však rozhodne výnimočné. Minúť obrovské množstvo peňazí na kvantum nepodstatných vecí, to chce bezpochyby talent. Bežné dámy si vedia urobiť radosť aj jednoduchými drobnosťami, iné celebrity ako napríklad Angelina Jolie, zas dávajú veľké obnosy peňazí na charitatívne účely. No Britney a Amy akosi stále nemá kto naučiť, ako s peniazmi správne narábať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu