Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Finále SuperStar začalo zostra: Zahádzali ich nohavičkami!

Adela Banášová s nohavičkami od fanúšičky. Zobraziť galériu (3)
Adela Banášová s nohavičkami od fanúšičky.

BRATISLAVA - Podprsenka a dámske nohavičky! Aj to včera večer doletelo okrem plyšákov k nohám spevákov. Finále Česko Slovenskej SuperStar začalo pikantne.

Hneď dva kúsky spodnej bielizne pristáli pri Benovi Cristovaovi potom, ako odspieval skladbu od Justina Timberlakea. Čipkované nohavičky, ktoré doleteli na pódium, mu zdvihla Adela Banášová. Mladého speváka to zjavne zaskočilo a z "trofeje" bol v rozpakoch. To však nebolo všetko. Moderátorka si totiž všimla, že kúsok od nich leží aj červená podprsenka. Tú zdvihla tiež a spýtala sa Bena, čo s ňou plánuje urobiť. "Asi ju dám niektorej zo svojich kolegýň," smial sa český spevák, ktorý je vďaka svojmu imidžu miláčikom dievčat.

Podobne na tom bol aj Bratislavčan Denis Lacho. Pätnásťročnému spevákovi, ktorý sa netají tým, že je ešte panic, neznáma ctiteľka hodila na pódium gaťky. Dôvod, prečo sa objavili na scéne časti spodnej bielizne, je ten, že sa už finálové kolá vysielajú z veľkej sály bratislavskej Incheby. Zmestí sa tam ďaleko viac ľudí, než tomu bolo v doterajších kolách. Hostia prítomní na prenose majú spevákov doslova na dosah. Atmosféra je teda oveľa lepšia a výborná nálada burcuje podaktoré dámy k odvážnym činom. 

Pozornosť početného publika si včera spomedzi všetkých účastníkov šou užíval azda najviac Martin Chodúr. Ten zatancoval a zaspieval skladbu od Elvisa v takom "tranze", až postavil všetkých v sále na nohy. Dokonca aj Daru Rolins. Paľo Habera sa na jeho nemotornom tanečnom výkone bavil tak, až mu z toho vyletel sopeľ. Chodúr zožal za svoju interpretáciu najväčšie chvály spomedzi všetkých spievajúcich finalistov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu