Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Superstaristka Paulína: Vieme, ako ju otec pchal do televízie!

Paulína Ištvancová s otcom a ako 10-ročné dievčatko. Zobraziť galériu (8)
Paulína Ištvancová s otcom a ako 10-ročné dievčatko.

BRATISLAVA – Ambície jej otca nepoznajú hraníc! Paulína Ištvancová (16) nakrútila pred niekoľkými rokmi ako členka skupiny 3ses3 aj vlastný klip. Samozrejme, manažérom a „pretláčateľom“ cédečiek a videí bol jej otec Milan Ištvanec.

Robí kariéru od malička! Paulína Ištvancová má v sebe aký-taký talent, no všetko, čo dokázala, bolo v rukách jej otca. Či už postup do finále v Česko Slovenskej SuperStar alebo „úspechy“ jej skupiny 3ses3.

Túto kapelu tvorili, ako už názov napovedá, tri sestry Ištvancové – Jana, Kristína a Paulína. Objavovali sa v detských reláciách, vydávali cédéčka, nakrúcali klipy. Podľa našich informácií sa však CD príliš nepredávali, a tak pán Ištvanec obchádzal rôzne pracoviská a ponúkal ich ľuďom.

Podobne to bolo aj s klipmi. Pieseň Mňa nezbalíš bola vraj veľmi úspešná na hudobnej stanici Music Box. Lenže – tam sa klipy vysielajú podľa toho, koľko esemesiek im príde od divákov. A podľa reakcií na internete asi nikto tromi sestrami nebol tak nadšený, aby na to obetoval peniaze. „To bolo strašné a stále to v tej telke išlo, lebo fotrík pretláčal. On je všeobecne známy ako tlačenkár,“ píše sa v jednom z internetových príspevkov.

Zaujímavé sú práve tie esemesky. Keď sa o Paulíninom pobyte na obrazovke rozhoduje pomocou textových správ, vyzerá to tak, akoby bola najlepšia a najobľúbenejšia. Podľa našich zistení je však za tým vždy len a len jej otec. Pri potenciálnom rozbehnutí kariéry v šoubiznise by nakoniec mohla práve vďaka tomu Paulína tvrdo naraziť – Milan Ištvanec totiž naozaj nemôže zariadiť úplne všetko.

 

Sledujte TOPKY TV: Klip Paulíny Ištvancovej a jej sestier.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu