Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Adela a Sajfa: Hrozí im vyhadzov!

Adela a Sajfa počas vysielania rannej šou Zobraziť galériu (4)
Adela a Sajfa počas vysielania rannej šou

BRATISLAVA – Majú to nahnuté! Úspešná moderátorská dvojica Adela Banášová (28) a Matej „Sajfa“ Cifra (30) zrejme od novembra v Jojke končia! Dôvodom majú byť podľa našich informácií nenaplnené očakávania vedenia televízie. Na Kolibe vraj rátali s vyššou sledovanosťou.

Koncom leta ponúklo Fun Rádio televízii Joj možnosť vysielať priame prenosy ich rannej šou. Televízia na základe úspechu tejto poslucháčskej relácie očakávala, že by sa jej mohla zvýšiť sledovanosť v rannom čase. Keďže nemali v týchto hodinách vlastný "raňajkový" program, pristúpili na túto alternatívu. Paradoxne však moderátorská dvojica Banášová - Cifra k obrazovkám Jojky divákov nedotiahla. Ako sa teda najnovšie zdá, šou pravdepodobne v televízii skončí!

V reklamnom cenníku na mesiac november, ktorý je určený inzerentom a reklamným partnerom, totiž ranná relácia nefiguruje. „Nebudeme sa k tomu vyjadrovať, nepoprela možnosť stiahnutia relácie hovorkyňa televízie Joj Tatiana Tóthová. „Cenníky reklamy často nebývajú definitívne,“ dodala ďalej diplomaticky. 

V súvislosti s prípadným zrušením relácie nás zaujímalo, ako by to zobrali samotní moderátori. „Som práve v Chicagu, tak vám neviem odpovedať na túto otázku. Myslím si však, že do kuchyne rannej šou nám už diváci, v dobrom, nazerali dosť dlho,“ napísal nám spoza oceánu Sajfa. Zrejme tak chcel nepriamo naznačiť, že si už alternatívu ukončenia televízno-rádiovej spolupráce pripúšťa.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu