Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Lindsay Lohan je po rozchode vychudnutá troska... Zachráni ju nový účes?

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (16)
Lindsay Lohan

LOS ANGELES - Odkedy sa americká herečka rozišla so svojou lesbickou láskou Samanthou Ronson (31), v jej živote zavládla temnota a absolútny chaos.

No hoci si Lindsay (22) momentálne prechádza peklom a utápa sa v alkohole, možno jej predsa len svitá na lepšie časy. Dôkazom je zbrusu nový účes!

Hollywoodska kráska dostala kopačky od svojej frajerky ešte v piatok minulý týždeň. Dvojica sa v minulosti rozišla nespočetne veľakrát a aj tentoraz sa oficiálne hovorí len o krátkej pauze. Zlé jazyky si však v kuloároch šepkajú, že odlúčenie je definitívne, čo Lindsay doslova privádza do šialenstva - svoju lásku chce totiž zúfalo späť.

Herečka sa pravdepodobne zo všetkých síl snaží pozviechať sa a ukázať Samanthe, že jej stále má čo ponúknuť. Využíva pri tom osvedčené ženské zbrane v podobe príťažlivého zovňajšku. Lindsay totiž v stredu navštívila kaderníka a výsledok je naozaj očarujúci. Jej dlhé vlasy žiaria sýtou farbou, ktorá má tentoraz o trochu tmavší odtieň.

Mladá žabka sa teda v boji o svoju priateľku nevzdáva, no treba uznať, že to vôbec nemá jednoduché. Polená pod nohy jej neustále hádže Samanthina rodina a priatelia, ktorí sa snažia Lindsay držať čo najďalej - okrem bezpečnostnej služby o ochranu už vraj požiadali aj súd. Herečka ich úsilie medzičasom stihla okomentovať, a to nie práve lichotivo: "Je to banda nezdvorilých, nechápavých a žiarlivých ľudí so skur..nou zlou energiou."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na
tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu