Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Zúfalá Jennifer Aniston sa vrátila k záletníkovi Johnovi Mayerovi!

Jennifer Aniston a John Meyer Zobraziť galériu (11)
Jennifer Aniston a John Meyer

NEW YORK - Hoci v kariére sa jej darí, v láske jej to od rozchodu s Bradom Pittom nie a nie vyjsť! Najnovšie sa osamotená Jennifer vrátila k o deväť rokov mladšiemu zhýralcovi Johnovi Mayerovi.

Už dlhšiu dobu sa zdalo, že bývalý párik spolu niečo „kuje“. Na Jenniferino zápästie sa totiž vrátili zlaté rolexky, ktoré kedysi dostala od Johna. A naozaj! Návštevníci hotelu Bowery v New Yorku ich spolu mohli vidieť ruka v ruke. Jeden z „očitých svedkov“ sa vyjadril, že „ona ho držala za rameno a veľmi sa k sebe mali“.

Či je však autor piesne Her Body Is a Wonderland tým pravým mužom pre Jennifer je viac ako otázne. V posledných rokoch sa totiž viac ako hudbou preslávil svojimi flirtami so známymi ženami. Po Jennifer Love Hewitt nasledovali Jessica Simpson či Cameron Diaz.

Jennifer s Johnom už majú za sebou dva rozchody, ale zdá sa, že sú ochotní skúsiť to spolu opäť. Zdroj blízky Johnovi prezradil: „Sú si s Jennifer veľmi blízki. On si o nej myslí, že je úžasná a ona je zas na neho „namotaná“ a nevie ho len tak nechať ísť.“ Pri ich druhom rozchode však herečka údajne veľmi trpela a nechcela už udržiavať s Johnom nijaký kontakt. Zdá sa, že stačilo pár mesiacov a na celú situáciu zmenila názor. V rozhovoroch pre americké magazíny sa neraz vyjadrila, že chce byť opäť zamilovaná a založiť si rodinu. Biologické hodiny tikajú a tak sa zrejme rozhodla, že risk je zisk a dala Johnovi ďalšiu šancu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu