Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Britney Spears: Chce sex do trojky!

Britney Spears Zobraziť galériu (7)
Britney Spears

LOS ANGELES - Bývalá tínedžerská hviezda chce dodať svojej kariére nové grády a neostýcha sa vytasiť zbrane tvrdého kalibru! V najnovšej piesni „3“ spieva o sexe v trojici a nakrútila k nemu viac ako dráždivý videoklip.

Sexi pohyby a odhalené telo - to všetko už poznajú fanúšikovia Britney Spears (27) naspamäť. Svoje fyzické prednosti využila takmer v každom videoklipe – a nie je tomu inak ani teraz. Tentokrát sa speváčka zaodela do priehľadného čipkovaného overalu a spoločnosť jej robia dvaja zdatní tanečníci. Netreba azda zdôrazňovať, že celý videoklip sa nesie vo viac ako dráždivom duchu. Jeho hlavným motívom je totiž sex v trojici!

Kto by azda pochyboval o význame piesne „3“, tomu napovedia slová: „Traja je kúzlo, dvaja nie. Nevidím na tom nič zlé, tak ideš do toho?“ alebo „Ak nemáš rád spoločnosť, tak to robme len my dvaja. Ty a ja...alebo traja....alebo štyria...“

Asi nikoho neprekvapí, že producentom tejto piesne je Max Martin, ktorý pre ňu napísal aj prvý veľký singel jej kariéry Baby One More Time. Zároveň bol aj za minuloročným hitom Katy Perry I Kissed the Girl. Martin jednoducho veľmi dobre vie, na čo sa ľudia chytia. Starý dobrý sex so štipkou kontroverzie ho zatiaľ nesklamal. Táto overená cesta sa zrejme vyplatí aj teraz. Veď Britney sa z bahna šoubiznisu pomaly, ale iste šplhá naspäť nahor a nehľadí pritom na prostriedky.

Zdá sa, že matke troch synov neostal už naozaj ani kúsok ostychu. Či sa za svoje sexi texty a videoklipy nebude raz pred svojimi deťmi hanbiť, ukáže len čas.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu