Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveriteľné: Britney Spears spievala naživo - v bikinách!

Britney Spears Zobraziť galériu (12)
Britney Spears

GREENSBORO - S vylepšenou figúrou jej narástlo sebavedomie! Popová princezná svojich skalných fanúšikov cez víkend nepotešila len sexi krivkami vo vyzývavých kostýmoch, ale aj nečakaným bonusom - Britney (27) schytila mikrofón a po dlhom čase naozaj spievala!

S výnimkou niektorých vokálov v balade Everytime si americká speváčka svoju dlhú cestu naprieč celosvetovým turné Circus vydláždila trápnym otváraním úst a tancom. Cirkusantská šou postavená na skromných outfitoch a kvalitnej zostave tanečníkov však v Severnej Karolíne nečakane nadobudla celkom nový rozmer. Britney nielenže vyzerala sexi ako nikdy predtým, ale pred vypredanou halou sa na celé tri minúty vzdala playbacku.

Populárna blondínka sa počas svojho posledného vystúpenia odhodlala zaspievať naživo, no nešlo o skladbu z jej vlastne dielne. Rozhodla sa pre cover verziu hitu You Oughta Know od kolegyne Alanis Morissette. Na prekvapenie mnohých jej živý spev nedopadol katastrofálne, ako sme u nej zvyknutí, ale práve naopak. Britnino podanie songu malo šťavu, a čo je ešte dôležitejšie - nebolo to ani trochu falošné.

Aj napriek tomu, že Britney má za sebou už dva pôrody, jej figúra je momentálne v závideniahodnej forme. Toho si je zaručene vedomá aj samotná speváčka, pretože na pódiu to rozbalila v priliehavých nohaviciach a v krátkej vestičke odhaľujúcej ploché bruško. Pod ňou mala už len fialový vrchný diel bikín, v ktorom sa ešte nedávno so sestrou pretŕčala pri bazéne. Zdá sa, že po psychickom zrútení a ťažkom návrate na hudobnú scénu jej konečne svitlo na skutočne dobré časy.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu