Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Jackson sa obracia v hrobe: Z jeho detí hviezdy reality šou!

Michael Jackson a jeho tri deti Zobraziť galériu (6)
Michael Jackson a jeho tri deti

LOS ANGELES - Roky im zakrýval tváre a ich súkromie pred zrakmi verejnosti chránil ako oko v hlave. Od smrti Michaela Jacksona (†50) však portréty jeho troch detí niekoľkokrát obleteli celý svet a to, čo by ako otec nikdy nedovolil, sa stáva skutočnosťou - ratolesti v útlom veku stoja pred bránami tvrdého šoubiznisu!

Deti zosnulého Kráľa popu, Prince (12), Paris (11) a Blanket (7) sa podľa amerického bulvárneho plátku Us Weekly už čoskoro stanú tvárami reality šou, ktorú divákom pri televíznych obrazovkách prinesie stanica A&E. Tvorcovia nový formát pomenovali The Jacksons: A Family Dynasty a ako termín začiatku vysielania stanovili mesiac december. Už samotný názov prezrádza, že program bude mapovať rodinný život klanu Jacksonovcov. Nie všetci jeho členovia však súhlasia s tým, aby v šou účinkovali aj tí najmladší.

Myšlienke postaviť spevákove deti pred kamery sa vzoprela jeho najstaršia sestra Rebbie (59). "Cíti, že Michael by sa otáčal v hrobe, ak by vedel, že jeho deti budú v tejto šou," prezradil blízky rodinný priateľ spomínanému magazínu. Ten zároveň dodal, že sestra Janet (43) je "už na palube" a matka Katherine (79) sa so všetkým "len zvezie".

Bez ohľadu na rozpory v rodine si producenti pripravovaného programu už teraz mädlia ruky. V šou, ktorá bude pozostávať buď z piatich častí v dĺžke jednej hodiny, alebo z desiatich polhodinových epizód, vraj Jacksonovci skutočne zažiaria. Zaručený úspech už stihla avizovať výkonná producentka Jodi Gomes: "Máme 23 účinkujúcich s priezviskom Jackson. Pri otvorenej spovedi o strate svojho brata odviedli skvelú prácu."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu