Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odviazaná superstaristka Ištvancová: Paulína, keď toto uvidí otec...!

Keby toto videl otec! Zobraziť galériu (9)
Keby toto videl otec!

BRATISLAVA – Odviazala sa! Na pondelkovej párty sa semifinalistka Česko Slovenskej SuperStar Paulína Ištvancová (16) nechala poriadne uniesť. Naplno sa oddávala rytmom hudby v náručí nádejného speváka Bena Cristovaa (22).

Paulína je verejnosti známa najmä ako „tatkovo dobré dievča.“ Ten totiž svoju dcéru ochraňuje od prvého dňa jej účinkovania v súťaži. Dokonca kvôli nej vyštartoval po Leošovi Marešovi na brnianskom kastingu potom, ako moderátor objal jeho dcéru. „Ona má len šestnásť rokov,“ zahlásil a zložil Leošovu ruku z Paulíninho ramena. Svoju ratolesť jednoducho drží nakrátko.

Keď však otec stratí dohľad, dcéra si rada vyhodí z kopýtka. Presvedčili sme sa o tom aj na pondelkovej párty, ktorá sa konala v istom bratislavskom klube. Spoločne so superstaristom Benom Cristovaom predviedla taký hriešny tanec, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani profesionáli. Úsmevy, dotyky a telo na telo... to všetko tam bolo! Popri tomto vášnivom ošiali bolo podozrivé aj to, že sa dvojica zdržiavala väčšinu času bok po boku.

„Ben je skvelý človek a som rada že som ho spoznala. Je to super kamarát. Rozumiem si s ním, ale nič viac medzi nami nie je,“ reagovala na špekulácie ohľadom prípadného rodiaceho sa vzťahu Paulína. Ben odpovedal podobne: „S Paulínou sme super kamaráti a dobre sa mi s ňou tancuje.“ Speváci majú zrejme vo svojom vzťahu jasno. Napriek tomu môže byť len otázkou času, kedy budú svorne tvrdiť: „Pred láskou bolo kamarátstvo!“

Foto: Paulínin otec na brninanskom kastingu upozorňuje Mareša, aby si nedával ruku na Paulínu.

Odviazaná superstaristka Ištvancová: Paulína,
Zobraziť galériu (9)




Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu