Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Superstarista Ben Cristovao: Prečo skrýva svoju rodinu?!

Ben Cristovao. Zobraziť galériu (5)
Ben Cristovao.

BRATISLAVA – V druhom semifinále ukázali súťažiaci v domácich videách svoje mestá a rodiny. Ben Cristovao (22) však nenakrútil ani jedného rodinného príslušníka. Dokonca neskôr odmietol odpovedať na otázku, koľko má súrodencov!

Čo skrýva?! Ben Cristovao nakrútil, ako si robí raňajky, ako tancuje a ako sa zabáva v nočnom podniku. Svoju rodinu dokonca neukázal ani len na fotografii. A keď na domácom videu hovoril, že si túto časť svojho súkromia chce nechať pre seba, jeho hlas znel smutne.

Topky.sk sa ho preto tiež spýtali, prečo sa rozhodol svoju rodinu skrývať. „Nechcel som ukazovať za každú cenu moju spálňu, môjho brata... príde mi zbytočné ukazovať toľko zo svojho života,“ povedal nám. Jedným z dôvodov však môže byť to, že Ben žije v Prahe sám.

To, prečo jeho rodina nie je pokope, si však necháva pre seba. Ako priznal, na prenosoch mu rodinní príslušníci chýbajú, ale... „Myslím, že to je na nich, kedy ma budú chcieť vidieť. Keď budú chcieť, tak prídu na moje vystúpenie,“ vyjadril sa.

Zvláštne však je, že nechcel prezradiť ani len to, koľko má súrodencov. „To je ďalšia vec, to je moment, keď si človek hovorí, prečo by mal o tom rozprávať,“ odbil našu otázku. Zdá sa teda, že Ben má asi nejaký netradičný model rodiny.

Medzi semifinalistami Česko Slovenskej SuperStar by sa však vôbec nemusel hanbiť. Marek Lacko má napríklad otca Vietnamca, ktorý rodinu opustil veľmi skoro a mladý spevák získal jeho fotografie až po rokoch prostredníctvom kamarátky. Markéta Konvičková zas žije so svojou mamou a jej priateľom, navštevuje ale aj svojho otca s jeho novou priateľkou. Thomas Puskailer žije sám v Londýne a jeho rodičia sú rozvedení. Mama Leony Šenkovej je druhýkrát vydatá a s novým manželom má ďalšie dieťa. Rodičia Miroslava Šmajdu sa rozviedli, keď mal sladký blondiak päť rokov. Mama Nikolety Balogovej spieva na Kanárskych ostrovoch a Nikoletin otec, s ktorým je rozvedená, sa sám stará o tri dcéry. Takmer nikto nemá dokonalú rodinu...

 

Sledujte TopkyTV: Ben Cristovao o tom, prečo neukázal svoju rodinu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu