Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Láncošová po vypadnutí v SuperStar: Chcela som sa ešte ulievať!

Lucia Lancošová Zobraziť galériu (9)
Lucia Lancošová

BRATISLAVA – Koniec v šou ju neteší! Po včerajšom vypadnutí v semifinálovom kole Česko Slovenskej SuperStar ostali smutní ďalší štyria speváci. Medzi nimi aj Košičanka Lucia Láncošová (15), ktorá pre topky.sk prezradila, prečo chcela v šou ešte ostať.

Mladej speváčke Lucii Láncošovej, ktorú diváci poznali už zo šou Slovensko má Talent, sa rovnako ako v talentovej relácii nepodarilo dostať ani v tej speváckej do finále. Vypadla totiž vo včerajšom druhom semifinálovom rozhodnutí, kedy nezískala dostatok esemes hlasov potrebných pre postup.

Topky.sk ju tesne po vyradení vyspovedali. Boli sme zvedaví, ako sa s koncom v šou zmierila. „Ja som to čakala od začiatku. Aby som sa náhodou nesklamala. Ale v kútiku duše som dúfala, že sa dostanem ďalej a ďalej,“ netajila Láncošová, ktorá nám prezradila aj to, čo ju najbližšie čaká. „Budem teraz doháňať školu. Pane Bože, ani sa na to neteším. Vôbec. Som sa tešila, že sa ešte ulejem trošku,“ úprimne dodala speváčka, ktorá študuje bilingválne gymnázium.



Sledujte TOPKY TV: Lucia Láncošová o svojom vypadnutí.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu