Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Superstaristka Konvičková šokuje: Viem, že dnes vypadnem!

Markéta Konvičková Zobraziť galériu (3)
Markéta Konvičková

BRATISLAVA – Skončím! Jedna z horúcich favoritiek poroty je presvedčená, že v dnešnom vyraďovacom kole Česko Slovenskej SuperStar vypadne. Markéta Konvičková (15) urobila podľa vlastných slov počas včerajšieho semifinále obrovskú chybu.

Mladá rodáčka z českého mesta Třinec ľutuje, že si na zoznam skladieb, ktoré by rada odspievala, zaradila tú, čo odznela včera. „Ani neviem, prečo som si ju vybrala. V rýchlosti mi iná česká nenapadla,“ povedala nám po prenose Markéta. Tá je od začiatku šou považovaná za horúcu favoritku na zisk titulu Česko Slovenskej SuperStar. Aj porotcovia sa zhodli na tom, že by si zaslúžila figurovať vo finálovej dvanástke.

No po tom, čo predviedla včera, si to ona sama nemyslí. Zvolila si neznámu pieseň s názvom Pro mě jsi od kapely 4Life, „vďaka“ ktorej si vyslúžila od poroty spŕšku kritiky. Nielenže jej vytkli to, že skladba nebola správnou voľbou, ale aj to, že v nej bola príliš obyčajná.

Po skončení šou sme sa mladej speváčky spýtali, či si myslí, že negatívne reakcie odborníkov budú mať vplyv na dnešné hlasovanie divákov. „Určite. Môj výkon bol zatiaľ najhorší, aký som predviedla. Vedela som, že tam boli chyby. Mám zlé tušenie. Viem, že určite vypadnem,“ načrtla Markéta ukončenie svojho pôsobenia v šou. Ako by chcela Konvičková presvedčiť divákov o svojich kvalitách v prípade, že by postúpila? Dozviete sa v našom VIDEU.

Sledujte TOPKY TV: Markéta o svojom zlom speváckom výkone. Čo by chcela predviesť v prípade, že dnes postúpi ďalej?

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu