Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

SuperStar: Vypadli ďalší štyria! Vyhadzov nezvládla Adriane Craft!

Uplakaná Adriana Zobraziť galériu (10)
Uplakaná Adriana "Craft" Kopecká

BRATISLAVA - Nevedela potlačiť slzy! Česka speváčka Adriana "Craft“ Kopecká (21), ktorú porota najskôr veľmi kritizovala, to v nedeľu večer poriadne „rozbalila“. Ale ani to nestačilo. Včera totiž v Česko Slovenskej Superstar definitívne skončila! Nepomohol jej ani podobný hlas ako má Macy Gray.

Učiteľka angličtiny Adriana Kopecká sa v pondelkovom Rozhodnutí opäť ocitla vo dvojici, pri ktorej sa rozhodovalo, či vypadne. Hoci ju pred týždňom prekvapivo diváci podržali, tentokrát sa už nezachránila. Pre nedostatočný počet esemesiek musela spevácku šou definitívne opustiť.

Na rozdiel od jej speváckych kolegov Ahmada Hedara, Reného Bošeľu a Lucie Láncošovej, ktorí včera svoj odchod brali so vztýčenou hlavou a neplakali, to Adriana nezvládla. Slzy sa jej tisli do očí už počas priameho prenosu. A plakala aj po jeho skončení.

Ako pre topky.sk Kopecká v zákulisí prezradila, zo svojho odchodu bola zmätená. „Nechápala som to. Bola som z toho zmätená. Najskôr som spievala zle, porote sa to nepáčilo, a potom ma, naopak, pochválili. Tak som nevedela, čo mám čakať,“ povedala skormútená speváčka, ktorá nám prezradila aj svoj tip na víťaza. „Favoritmi sú bezpochyby Martin Chodúr a Monika Bagárová,“ myslí si bývalá semifinalistka. To, či jej tip vyjde, uvidíme už onedlho.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu