Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zúfalka Teri Hatcher: Kašle na módne trendy, po svete behá v kúpacej čiapke!

Teri Hatcher Zobraziť galériu (8)
Teri Hatcher

LOS ANGELES - Ako sexi sa dá vyzerať pri tvrdom boji, nedávno dokázala Teri Hatcher (44). Behávala dlhé hodiny, trénovala svoje telo a nakoniec sa navliekla do neoprénovej kombinézy. V takomto netradičnom outfite si ju mohli vychutnať návštevníci triatlonu v Malibu.

Herečke známej najmä zo seriálu Zúfalé manželky na chrumkavosti neubral ani neoprén, či zelená kúpacia čiapka. Fantastickú postavu poodhalila len na malú chvíľu, keď zvádzala márny boj s viac ako zvláštnou spodnou bielizňou. Priamo na romantické noci rozhodne nebola určená. Príliš vykrojená a príliš zarezaná. Našťastie, táto katastrofa trvala len chvíľku.

Viac ako Terine gaťky pútali pozornosť jej skvelé výkony. Svoju všestrannosť mohla naplno odhaliť na Nautica Malibu triatlone, kde súťažila po boku Anny Kurnikovovej. Ony, ale aj mnoho ďalších známych tvárí tvorili špeciálny Disney tím. Úlohou týchto pretekov bolo vyzbierať čo najväčší počet finančných prostriedkov pre detskú nemocnicu v Los Angeles.

Zúfalka Teri Hatcher: Kašle
Zobraziť galériu (8)

„Niekoľko ostatných mesiacov som poctivo trénovala, bavilo ma to. Spravila som čosi pre seba, ale aj pre deti,“ rozplývala sa mama jedenásťročnej Emerson Rose. Nezabudla sa pochváliť, že to všetko zvládla bez trénera. Triatlon je celosvetovo skôr doménou mužov. Musíte vedieť plávať, bicyklovať a bežať a to všetko na jednotku. „Tento šport som mala na svojom súkromnom zozname vecí, ktoré ešte chcem stihnúť, nadchla som sa preň už dávno.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu