Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Teri Hatcher – zúfalo vyzerajúca zúfalá manželka

Teri Hatcher Zobraziť galériu (5)
Teri Hatcher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Takúto Lois Laneovú si slávny Superman určite nepredstavoval. Z dokonalej tváre vtedajšej krásky sa stala obeť nemilosrdne pribúdajúcich rokov.

Mnoho fanúšikov dychtivo hltalo každý ladný krok tejto herečky. Ako by nie, jej krásne dlhé nohy a oblé krivky boli doslova magnetom pre zvedavé oči. Najsilnejší zo všetkých hrdinov si teda lepšiu partnerku ani nemohol vybrať.

Časy sa ale bohužiaľ menia a Teri (44), kedysi nabitá zmyselným šarmom, začína pomaly pripomínať voskovú figurínu. Mnohé z jej rovesníčok sa s množiacimi vráskami dokázali popasovať oveľa rafinovanejšie.

Život bez partnera tejto hollywoodskej hviezde zrejme vôbec neprospieva. Po dvoch rozvodoch a množstve nevydarených vzťahov ostala Teri sama. Väčšinu svojho času venuje práci a dcérke Emerson, ktoré jej evidentne dávajú zabrať.

Aj napriek nie práve žiarivému výzoru na akcii People's Choice Awards stvárňuje táto herečka rolu stále žiadanej Susan Mayerovej v úspešnom seriáli Zúfalé manželky. V nejednej odvážnej scéne sa divákom snaží dokázať, že svoju dávku sexepílu ešte nestratila.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Teri Hatcher bývala naozaj sexi.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu