Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Potešte Georga Clooneyho a adoptujte si ho!

George Clooney Zobraziť galériu (10)
George Clooney (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Šarmantný herec dal ponuku, ktorej by väčšina očareného ženského pohlavia nedokázala odolať. Kto by si už len nechcel privlastniť jedného z najsexi mužov sveta?

„Vždy som chcel byť adoptovaný, ale nikdy som na to nikoho nenašiel,“ prezradil George pri rozhovore so svojim otcom Nickom a ďalším starším žurnalistom Billom Smallom.

Chvíľku na to sa hviezda obrátila na Billa s otázkou: „Adoptuješ si ma?“ Aby zvýšil svoje šance dodal: „Som veľmi bohatý. Postaral by som sa o teba.“

Hoci sa takáto lukratívna ponuka nevyskytne často, novinár na ňu zareagoval len priateľským úsmevom.

Vtipný rozhovor o adopcii sa uskutočnil pri diskusii o Clooneyho filme Good Night and Good Luck vo Washingtone. Snímka získala množstvo ocenení a v súčasnosti sa premieta v žurnalistických školách po celej krajine.

Okrem svojho vtipkovania potešil Clooney fanúšikov seriálu Pohotovosť aj hviezdnym návratom obľúbeného doktora Douga Rossa. Tento dlho utajovaný ťah jednoznačne zabezpečí požadovanú divácku sledovanosť pokračovaní seriálu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu