Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

David Beckham sa sťahuje ku Clooneymu: Také priateľstvo sa len tak nevidí!

George Clooney a David Beckham Zobraziť galériu (7)
George Clooney a David Beckham (Zdroj: SITA)

MILÁNO – Aj najznámejšie celebrity si musia občas pomáhať. Úspešný futbalista dostal ponuku, ktorá sa neodmieta. Môže sa nasťahovať do prepychového sídla jedného z najsexi hercov Hollywoodu.

David (33) a George (47) sa skamarátili len minulý rok. Vďačia za to dizajnérovi Giorgiovi Armanimu (74), ktorý ich zoznámil na akcii Met Ball v New Yorku. Na večierku si mužské idoly padli okamžite do oka.

Ich priateľstvo zašlo až tak ďaleko, že sa herec rozhodol požičať Davidovi svoju luxusnú vilu v Taliansku. Chce ho tým odľahčiť od problémov s hľadaním si nového ubytovania.

David dokonca nedávno prezradil svoje veľké sympatie voči filmovej hviezde. Vraj ho pohľad na skvele vyzerajúceho muža dokázal upokojiť, keď na sebe objavil prvé šediny.

Teraz David spokojne prehlasuje: „Všimol som si prameň šedivých vlasov, no kým je aj Clooney šedivý, tak mi to nevadí,“ a nadšene dodáva: „George je predsa jedným z najatraktívnejších mužov na svete.“

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu