Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hablovičová a Nikodým: Podozrivé laškovanie... Plné romantiky!

Lucia Hablovičová a Martin Nikodým. Zobraziť galériu (11)
Lucia Hablovičová a Martin Nikodým.

BRATISLAVA – Čo spolu majú?! Náš čitateľ prichytil riaditeľku súťaže Miss Slovensko Luciu Hablovičovú (31) a moderátora Martina Nikodýma (38) na spoločnom obede. Dvojica sa k sebe správala viac než kamarátsky. Rodí sa nový vzťah v slovenskom šoubiznise?

Hablovičová a Nikodým: Podozrivé
Zobraziť galériu (11)

Žeby nový pár?! Lucia Hablovičová a Martin Nikodým sa tento týždeň vybrali na spoločný obed do jednej odľahlej petržalskej reštaurácie. Na ňom prebiehal medzi dvojicou družný rozhovor. Obaja sa veľa smiali a Martin dokonca odjedal z Luciinho taniera. Z reštaurácie síce odchádzal každý sám, no moderátor čakal na Luciu vonku na parkovisku. Až potom nasadli do svojich áut a pobrali sa vlastnou cestou.

My sme sa, samozrejme, oboch aktérov romantického obeda snažili skontaktovať. Potom, ako niekoľko hodín nebrali telefóny, sme im obom zaslali naraz esemes správy. Na odpoveď sme čakali približne hodinu. Zaujímavé je, že nám prišlo vysvetlenie od Martina a Lucie s rozdielom piatich minút. A podozrivo podobné!

„S Luciou sa poznám už roky. A že som jej odjedol z taniera? Tak dúfam, že to nevidela,“ žartoval Nikodým a nezabudol k svojej odpovedi pripojiť ani takzvaného smajlíka.

„Martin patrí medzi mojich kamarátov. Pracujeme v rovnakom prostredí vyše osem rokov. Odjedal z môjho taniera? Hneď mi bolo podozrivé, že mi ostalo tak málo,“ napísala Hablovičová, ktorá kedysi svoje súkromie komentovala oveľa zdržanlivejšie. Tentoraz však ani v jej správe nechýbal smajlík.

Zaujímavé je, že ani jeden z nich sa však nevyjadril k tomu, či išlo o pracovný alebo súkromný obed. Vzhľadom na začínajúce prípravy súťaže Miss Slovensko 2010 by sa spoločné stretnutie totiž dalo vysvetliť aj tým, že dvojica rokovala o Martinovom prípadnom moderovaní budúcoročnej voľby kráľovnej krásy. Keďže sa však tejto otázke úplne vyhli, asi teda nešlo o pracovný míting.

Martin aj Lucia sú slobodní a nič im nebráni nadviazať vzťah. Rozvedený Nikodým sa s priateľkou Zuzanou rozišiel na prelome rokov 2008 a 2009, Hablovičová koniec vzťahu s Rasťom Žitným potvrdila na jar tohto roku. No zrejme až časom uvidíme, či tieto dve osamelé srdcia k sebe naozaj našli cestu a vytvorili nový pár slovenského šoubiznisu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu