Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hablovičová: Za Žitným už nesmúti! Ide sa baviť na festival!

Lucia Hablovičová Zobraziť galériu (5)
Lucia Hablovičová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Po nehode, ktorú spôsobil minulý rok Rasťo Žitný (32), sa jeho vtedajšia partnerka Lucia Hablovičová (31) utiahla do súkromia. Rovnaký priebeh malo aj obdobie po rozchode. No teraz Lucia začína opäť žiť!

Spojí príjemné s užitočným! Lucia Hablovičová si momentálne užíva dovolenku, ktorú však preruší kvôli hudobnému festivalu na východe Slovenska. „Okey leto patrí medzi moje obľúbené festivaly. Chodím tam pravidelne. Z tohtoročného výberu sa najviac teším na moju obľúbenú kapelu Gipsy.cz,“ prezradila nám.

Na východe sa bude zabávať a užívať si slnko, ale čaká ju aj jedna polopracovná záležitosť. Lucia bude totiž rozhodovať zápas vo vodnom futbale. V ňom si zmerajú sily finalistky súťaže Miss Slovensko 2009 a dievčatá vybraté práve na festivale.

Toto bude zrejme prvá „odviazaná“ verejná zábava po Luciinom rozchode s Rasťom Žitným, ktorý sa prevalil na jar tohto roku. Ako sa zdá, jej život sa vracia do pozitívnych koľají.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu