Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Pariškovej rozvod: Nečakaný zvrat! Zostáva s Dočekalom!

Aneta Dočekalová - Parišková Zobraziť galériu (8)
Aneta Dočekalová - Parišková

BRATISLAVA – Náhla zmena! Včera sa na bratislavskom súde malo konať rozvodové konanie medzi Anetou Dočekalovou-Pariškovou (36) a jej manželom Davidom (31). Stalo sa však niečo, čo nikto nečakal. Jojkárska moderátorka stiahla žiadosť o rozvod.

Druhé rozvodové konanie malo včera prebiehať na Okresnom súde Bratislava IV. No nestalo sa tak. Žiadosť o rozvod, ktorú Aneta podala v apríli minulého roka, náhle stiahla. Dôvod, kvôli ktorému sa tak rozhodla, zostáva zatiaľ veľkou záhadou. Obzvlášť, keď po roku spolunažívania s Dočekalom nebolo v ich manželstve všetko v poriadku. Manžel sa Anete otočil chrbtom a nestál pri svojej polovičke ani vo chvíľach, keď čakala ich spoločné dieťa.

Okrem toho mali aj iné nezhody, kvôli ktorým to medzi nimi škrípalo. Vzťah nezachránil ani synček Danielko. Tesne po jeho narodení sa síce Dočekal snažil tváriť ako vzorný otec, no to bolo všetko, čo pre svoju ratolesť urobil. Krátko potom sa totiž vyparil zo Slovenska a jojkársku moderátorku nechal na výchovu dieťaťa samú. Sympatickej blondínke v súčasnosti pomáha s takmer dvojročným synom Danielkom mama.

„Je pre mňa ťažké o tom hovoriť. A ešte ťažšie to prežívať," povedala pred časom topkám Aneta k téme rozvodu. Ako ďalej prezradila, s Dočekalom sú v kontakte. „S manželom, samozrejme, komunikujem. Je predsa otec môjho dieťaťa," dozvedeli sme sa.

Dôvodov, kvôli ktorým sa rozhodla Aneta stiahnuť žiadosť o rozvod, môže byť viacero. Nie je vylúčené, že sa rozhodla dať stroskotanému vzťahu s Davidom ešte šancu. To je však málo pravdepodobné. Do úvahy prichádza aj možnosť, že rozvodom s Dočekalom si chcela Parišková nejakým spôsobom kryť chrbát kvôli súdnemu procesu jej manžela a Pavla Ruska. Bývalý televízny magnát sa totiž súdi s Pariškovej manželom o nemalú čiastku peňazí. Do prípadu je zatiahnutá aj Aneta. Dokonca bola v minulosti vypovedať na polícii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu