Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Cibulkovej prerieknutie: Tají milenca!

Dominika Cubulková Zobraziť galériu (8)
Dominika Cubulková

BRATISLAVA - Opäť zadaná?! Úspešná tenistka Dominika Cibulková (20) nedávno prezradila, že má nového priateľa. Hoci tvrdila, že je voľná, v rozhovore pre topky.sk sa preriekla.

Hoci má Dominika Cibulková iba dvadsať rokov, za sebou už má niekoľko neúspešných vzťahov. A to najmä so známymi tenistami. Nevyšlo jej to s Ukrajincom Sergejom Stachovským ani so sympatickým Francúzom Gaelom Monfilsom. Rovnako tak ani s jej posledným známym milencom - rakúskym daviscupovým hráčom Jürgenom Melzerom. Párik sa totiž rozišiel v apríli tohto roka.

V mediálnych kruhoch sa v poslednej dobe pošepkávalo, že Dominika randí opäť so športovcom. Tentokrát však s futbalistom. Malo ísť o Martina Hromku, s ktorým sa stretáva. Dokonca ich spolu prichytili v istom fast foode, kde sa jeden na druhého neustále usmievali a túlili sa k sebe.

Topky.sk preto zisťovali, či je teda Cibulková opäť zadaná.  „Noo, ako... Nikto nie je nový po mojom boku," váhavo habkala na začiatku rozhovoru Cibulková a ďalej pokračovala: „Nerada sa takto na verejnosti rozprávam o mojom súkromí. Preto bolo aj to váhanie.“

My sme však pokračovali a pýtali sa ďalej. Zisťovali sme, či zbalila opäť športovca. „Z okolia športu vôbec nie,“ preriekla sa blondínka, ktorá tak naznačila, že predsa len niekoho má. „Ja nikoho nemám. Si ma skoro nachytala,“ so smiechom sa nás snažila presvedčiť tenistka. „Ja už neodpovedám. Pátraj, pátraj," dodala Cibulková, ktorá tvrdila, že s Martinom sú len kamaráti. Podľa našich informácií vraj Dominika prejavila záujem o istého herca. Či však ide o jej novú lásku, ukáže zrejme len čas.

Sledujte TOPKY TV: Dominika Cibulková o novom milencovi.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu