Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Cibulková: Zaoblená tenistka v naprataných džínsoch!

Dominika Cibulková ako krstná mama. Zobraziť galériu (24)
Dominika Cibulková ako krstná mama.

BRATISLAVA – Krv a mlieko! Tenistka Dominika Cibulková (20) si na utorkovom krste novej knihy s názvom ´Mal to byť pekný život´ prvýkrát vyskúšala, aké je to byť krstnou mamou. Na túto príležitosť si však nezvolila príliš šťastnú kombináciu oblečenia. Voľný top a napratané džínsy totiž kráske viac uškodili ako pomohli.

Autorský počin z pera bývalej redaktorky Rádia Koliba Andrey Coddington mal v utorok krst. Ženský román vyprevadila do sveta tenistka Dominika Cibulková. Ako prezradila, bolo to prvýkrát, čo si vyskúšala rolu krstnej mamy.

Pri tejto príležitosti si však zvolila až príliš voľný top, ktorý v kombinácii s jej širokými športovými ramenami a tesnými nohavicami spôsobil, že jej postava vyzerala neforemne. Z kategórie športovkýň však na rozdiel od plavovlasej tenistky vyzerala ďaleko viac šik Zora Czoborová. So zlato-hnedým outfitom opäť potvrdila, že má zmysel pre vkus.

Okrem bývalej fitnesky sme mohli na krste stretnúť aj ďalšie známe osobnosti nášho šoubiznisu. Kto všetko si ho nedal ujsť? Pozrite si našu GALÉRIU!

 

Sledujte TOPKY TV: Krst knihy a módna šou.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu