Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Sexi Cibulková je na roztrhanie: Nestíha, čo sľúbi!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (6)
Dominika Cibulková

BRATISLAVA - Úspešná, mladá a žiadaná! Presne taká je jedna z našich najlepších tenistiek Dominika Cibulková (20). O tom, že je o ňu veľký záujem, sme sa presvedčili na vlastnej koži.

Sympatická plavovláska je často pozývaná na rôzne spoločenské podujatia. Tak tomu bolo aj včera, kedy sa mala zúčastniť na istej vernisáži fotografií. Žiaľ, nestalo sa tak. Organizátori akcie totiž prítomným hosťom po chvíli oznámili, že nepríde. „Dominika to nestíha a má dôležité stretnutie a fotenie,“ dozvedeli sme sa.

Lenže v ten večer sa konala ešte jedna akcia - prezentácia istej novostavby. Na ňu bola tiež tenistka pozvaná. Boli sme teda zvedaví, či sa tam dostaví. Hoci začiatok akcie nestihla, predsa len prišla, aj v sprievode svojej mamy Kataríny.

Topky.sk sa Dominiky spýtali, prečo na vernisáž neprišla a či sa tam vôbec zastaví. „Ja som sa prisľúbila túto akciu. Vernisáž som nestíhala. Informovala som o tom organizátorov pred pár dňami. Chcela som prísť aspoň na 5 minút, ale ako vidím, je tu veľa ľudí a preto neviem, či sa tam stihnem dostať,“ priznala sexi plavovláska, ktorá v ten večer bola evidentne na roztrhanie.

 

Sledujte TopkyTV: Dominika Cibulková o tom, prečo neprišla na vernisáž.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu