Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krutá správa pre Puskailera: Namiesto finále vyhadzov!

Thomas Puskailer Zobraziť galériu (2)
Thomas Puskailer

BRATISLAVA – Horúci favorit na víťazstvo odíde smutný! Podľa medializovaných informácií mal mať sympaťák z Holandska Thomas Puskailer (28) isté miesto v semifinále Česko Slovenskej SuperStar. Ako však prezradil moderátor Leoš Mareš (33), mladík s očarujúcim úsmevom sa so súťažou rozlúči už tento víkend.

Tvorcom speváckej súťaže sa nepodarilo utajiť, že Thomas v Česko Slovenskej SuperStar príliš veľa vody nenamúti. A to ani napriek tomu, že sa stal počas košického kastingu miláčikom dámskej časti poroty. „S tebou to Boh myslel veľmi dobre,“ vyjadrila sa na jeho adresu Jandová. Náklonnosť voči nemu prechovávali aj Dara Rolins s Ondřejom Hejmom. „Keď si sem natancoval, povedal som si, že tento len cez moju mŕtvolu. Ale si sympaťák, človeče,“ povedal Puskailerovi český porotca potom, ako predviedol spevácky výkon. Všetko teda nasvedčovalo tomu, že má fešák so slovenskými koreňmi šancu dostať sa v speváckej šou poriadne vysoko. Žiaľ, nestane sa tak.

Ako sa totiž preriekol Leoš Mareš ešte pred odvysielaním zostrihu z divadelného kola, Thomas vypadne už tam. „Je ho škoda. Keď sa nad tým zamyslím šoubiznisovo, tak spevák nemusí vedieť spievať slovensky alebo česky. To je predsa jedno. Nie je to však na mne, ale na porote. A tá rozhodla,“ cituje Mareša český denník Aha!. „Nechcel by som vyvolávať nejakú hystériu, ale v diele, kedy budú spievať v divadle, zaplače veľa favoritov, a naopak, mnoho ľudí prekvapí,“ pustil si ústa na špacírku Leoš.

Správa o tom, že sa Puskailer bude musieť nedobrovoľne rozlúčiť so speváckou šou, zrejme nepoteší najmä ženy. Určite si totiž medzi nimi už stihol svojím žiariacim úsmevom a charizmou získať základňu fanúšičiek.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu