Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pycove moderátorské trapasy: Aj on sa vie poriadne seknúť!

Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (7)
Martin Pyco Rausch

BRATISLAVA – Nie je výnimkou! Jeden z najvychytenejších slovenských moderátorov Martin Pyco Rausch (31) sa topkám priznal, že hoci patrí k profesionálom, aj jemu sa počas práce prihodia menšie trapasy.

Tri série speváckej šou SuperStar, rovnaký počet Let´s Dance a Eurovízia. To sú výpravné projekty, ktoré sa spájajú s menom Martin Pyco Rausch. Hŕbu pracovných ponúk však moderátor nemá iba z televízií, ale aj od súkromných firiem. A práve takáto jedna prišla aj nedávno, keď moderoval módnu prehliadku. Tam sme sa ho spýtali na jeho začiatky v mediálnom fachu.

Ako nám samotný Pyco prezradil, cesta na moderátorský Everest nebola jednoduchá. Keď mal 18 rokov a začínal pracovať v rádiu, doberali si ho kolegovia počas toho, ako si cvičil takzvané moderovanie do steny. Kolega, ktorý ho sledoval cez sklo, robil posmešné gestá a chytal sa za hlavu. „Nič z toho nebude, pošli ho domov,“ spomína si Pyco na slová, ktoré vtedy počul na svoju adresu.

Nenechal sa však odradiť a päť rokov po týchto trpkých skúsenostiach mal už v rádiu vlastnú šou. Získal hŕbu skúseností, no i tak sa mu stávalo, že skomolil slová. Ako Pyco tvrdí, občas totiž veľmi rýchlo rozpráva, čo má za následok, že povie aj to, čo by nemal. Raz dokonca zahlásil: „... a tieto listy nám posral...“ Dnes na tieto svoje moderátorské začiatky spomína Pyco s úsmevom. A ako sám tvrdí, občasné brebty skrátka k tejto práci patria. Nevyhol sa im ani v tanečnej šou Let´s Dance, ktorá v týchto dňoch vrcholí.

 

Sledujte TOPKY TV: Martin Pyco Rausch rozpráva o svojich moderátorských trapasoch.  

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu